PROJECT GENK


talentontwikkeling onder leiding van Gökhan Girginol


Stadsproject Regina Mundi

INFOMOMENT BLIK OP REGINA MUNDI
ZONDAG 17 DEC. - 13.30 UUR - GROTESTRAAT 17

Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de herontwikkeling van de site Katteberg-Regina Mundi in Genk-Centrum. Deze plek kent een lange en rijke geschiedenis: van voormalig ziekenhuis, klooster en school tot oord voor cultuur en ontmoeting. Stad Genk ziet heel wat mogelijkheden om hier een nieuwe hotspot te maken waarbij talentontwikkeling, betaalbaar wonen en groene ruimte centraal zullen staan.


MAAK KENNIS MET HET PROJECT

Woon je in de buurt, liep je er ooit school of ben je gewoon geïnteresseerd? Dan kan je op zondag 17 december kennismaken met het project. ‘Blik op Regina Mundi’ geeft je een blik op de toekomst maar ook op het heden en verleden. De toelichting start om 13.30 uur en daarna kan je de site bezoeken en ook ontdekken wie de huidige 'bewoners' en hun projecten zijn. Denk aan de artistieke ateliers van Vonk vzw of het gemeenschapsproject Fietsbieb.

‘Blik op Regina Mundi’ is een organisatie van stad Genk en de partners in dit project. Wil je op de hoogte blijven van de herontwikkeling? Laat het ons dan zeker weten, zodat we je verder kunnen informeren.


Atelier 3 - Poortgebouw Regina Mundi

Grotestraat 25

3600 GENK